Neria
Bine ati venit pe forum. Pentru a face parte din echipa noastra va rugam sa va logati.
Sa aveti o zi excelenta.

Neria

Forumul femeilor credincioase
 
Forum NeriaForum Neria  Site NeriaSite Neria  AcasaAcasa  PortalPortal  CautareCautare  InregistrareInregistrare  Conectare  
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automata: 
:: Mi-am uitat parola
Despre mine... Despre El... Despre noi... Nou!!!
Diana
Ultimele subiecte
» Tea Time Dear (3)
Mar Sept 03, 2013 12:46 pm Scris de Beatrice

» Produse cresterea sanilor
Mier Aug 21, 2013 1:00 pm Scris de cristina90

» Cu ce ati reusit sa scapati de acnee, sau macar sa mai ameliorati situatia?
Lun Iul 22, 2013 2:47 pm Scris de maria912

» Ce suplimente ati folosit pentru a slabi?
Vin Iul 05, 2013 1:50 pm Scris de maria92

» Ce muzica va place?
Joi Mar 07, 2013 10:57 am Scris de marian011

» Recomandati un film sau o carte sau orice altceva merita sa
Lun Feb 11, 2013 11:14 am Scris de cristina34

» Stiati ca...?
Lun Ian 21, 2013 6:15 pm Scris de french79

» Devotionale
Dum Iun 24, 2012 12:38 pm Scris de Melaniuca

» NUMARUL FIAREI : 666
Dum Feb 05, 2012 2:04 pm Scris de petrut-sci7

» Prajitura cu branza
Sam Dec 24, 2011 7:47 pm Scris de Maria

» Cea mai frumoasa poza de vacanta de anul asta
Vin Dec 16, 2011 10:37 pm Scris de frz

» Avortul si implicatiile lui in viata sociala si spirituala!
Vin Sept 23, 2011 11:16 pm Scris de blaj dorina

» Cum ne mai imbracam
Vin Sept 23, 2011 11:01 pm Scris de blaj dorina

» Produse de machiaj
Vin Iul 22, 2011 7:04 pm Scris de adelina1234

» Cozonaci a la Diana
Sam Apr 23, 2011 9:30 am Scris de Maria

» Prioritati & Planificari
Dum Apr 03, 2011 11:13 pm Scris de blaj dorina

» Forum de mamici, Piticii
Dum Apr 03, 2011 10:31 pm Scris de brenda

» La multi ani Brenda !!!
Dum Apr 03, 2011 10:29 pm Scris de brenda

» Maini dibace
Mier Mar 30, 2011 11:26 pm Scris de Maria

» Ce mai gatim azi?
Mar Mar 29, 2011 10:19 pm Scris de brenda

Radio
radiocnm

radio cezareea
Radio Emanuel

Distribuiți | 
 

 supa crema de asparagus ( sau sparanghel)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
AncaTanner
Incepator
Incepator
avatar

Varsta : 35

MesajSubiect: supa crema de asparagus ( sau sparanghel)   Mier Noi 05, 2008 11:36 pm

una din preferatele mele

ingrediente

jumate kil de asparagus ( taiat marunt)
o ceapa ( taiata marunt)
2 linguri de unt si 2 de faina
4 cani de supa
1/2 cana de smintina
sare si piper dupa gust

Mod de preparare
se caleste ceapa in unt circa 3-5 min. Se adauga faina, amestecind.
Se adauga incet supa, apoi asparagus-ul
Se lasa sa fiarba acoperit cam 20 min sau pina asparagus-ul devine moale. Se marunteste tot cu blenderul ( robot de bucatarie). Se adauga smintina, sare piper si se reincalzeste 5 min.



si pentru cine nu stie ( ca m-au intrebat si altii) asparagus/sparanghel arata asa
Sus In jos
Daniela
De-al casei
De-al casei
avatar

Varsta : 52

MesajSubiect: Re: supa crema de asparagus ( sau sparanghel)   Joi Noi 06, 2008 1:11 pm

Faina tare reteta si supa arata minunat in bolul din poza. Cred ca o sa o incerc si eu cat de curand. Multumiri !!! kissing
Sus In jos
Neria
Admin Neria
Admin Neria
avatar

Varsta : 40

MesajSubiect: Re: supa crema de asparagus ( sau sparanghel)   Joi Noi 06, 2008 4:22 pm

Si cand ma gandesc ca eu am avut un kg de sparanghel si l-am aruncat ca nu am stiut ce sa fac cu el..... dinti
De acuma o sa stiu.... kissing

_________________

Profilul Facebook al lui Bradean Diana
Sus In jos
AncaTanner
Incepator
Incepator
avatar

Varsta : 35

MesajSubiect: Re: supa crema de asparagus ( sau sparanghel)   Joi Noi 06, 2008 6:19 pm

:) sparanghelul e foarte bun prajit...cu ceva carnita linga el...mmmmm
Sus In jos
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: supa crema de asparagus ( sau sparanghel)   

Sus In jos
 
supa crema de asparagus ( sau sparanghel)
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Neria :: Forumul femeilor credincioase :: Credinciosie in bucatarie :: Supe, ciorbe, borsuri-
Mergi direct la: